Persoonlijke noot

Ik ben een doorleefd gepassioneerd romantisch hart (1965) met een onaflatende nieuwsgierigheid naar mens, proces en gevoelswerelden.

Mijn karakter is sensitief en krachtig doortastend. M’n artistieke hart is groter dan mijn zakelijke hoofd. Ik woon al vele jaren in grote ruimte en vrijheid in een heerlijke (antikraak) stolpboerderij in de polder vlakbij Amsterdam. Ik hou erg van de natuur en de zee doch ook van de bruisende stad. Ik ben afgestaan bij geboorte en als baby van bijna 1 jaar in een pleeggezin gekomen en pas op 8 jarige leeftijd officieel geadopteerd. Ik heb een half-Italiaans temperament. Dankzij mijn levensgeschiedenis heb ik veel draagkracht, autonomie en zelfreflectie kunnen ontwikkelen. Ik hou van mooie gesprekken en ontmoetingen. Echt contact, elkaar raken en inspireren door het delen en tonen van echtheid en openhartigheid. Ook hou ik enorm van reflecteren met anderen. Maar ook in stilte en ruimte alleen zijn. Ik omarm eenvoud en streef naar blijvende groei & ontwikkeling. Van mooie expressievormen als boeken, films, natuur, beeldende kunst, dans en muziek geniet ik. Het brede kader van dynamiek tot stilte trekt mij aan. Licht en donker, kracht en kwetsbaarheid, samen en alleen. Nieuwsgierigheid en het stellen van uitgesproken vragen om de ander werkelijk te leren kennen, vind ik mooi en belangrijk. Alles in een fijne gelijkwaardige balans.

Levensovertuiging

Het leven is zo waardevol dat weloverwogen keuzes maken en met liefde, overtuiging en nuance leven mijn levensmotto is!

Via mijn website http://www.mirandanmvandijk.com vind je mijn biografie, professionele achtergrond en ook contactgegevens.

 

IMG_20141023_151529 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s